Om pige klub

Pige klub er for pigerne i DAM forening. Her mødes vi sammen til svømning, kreative aktiviteter, arabisk fordybelse og udflugter.

Som en del af Pige Klubbens aktiviteter vil vi mødes, og skabe nye venskaber og muligheden for at lære noget nyt og dermed skabe bedre muligheder for os selv i vores videre uddannelse, job, personlige dannelse og udvikling, samfundsinteresse og ikke mindst sociale liv.

Faste ugentlige aktiviteter:

Pt. tilbydes svømning en gang ugentligt, som starter medio august 2019:

Hold: Svømning for kvinder Søndag
Tid : Hver søndag kl.: 9:00-11:00
Sted: Tingbjerg Skole, Svømmehal 64.
Livredder: Zeinab Al-Karaguli
————————
Hold: Kreative aktiviteter og fordybelse i Arabisk kultur
Tid : Hver søndag kl.: 11:00-14:00
Sted: Tingbjerg Skole, Håndarbejde 46.
Ansvarlig: To holdledere.
Her skiftes vi til at lave aktiviteter som syning, pynt, fordybelse og samtale i dansk samfund samt arabisk kultur.

Udflugter:

Ingen planlagte.

Arkiv (gamle)

Hold: Svømning for kvinder Fredag
Tid : Hver fredag kl.: 19:00-21:00
Sted: Kirsebærhavens Skole, Svømmehal 42.
————————

Lørdag d. 24.08.2019: Morgenmad i Valby Parken. Kl. 11. Tilmelding nødvendig på 53 83 90 53. For mere info kontakt 53 83 90 53.

Lasergame

Pige Klubben invitere alle piger, kvinder og børn til en sjov dag med masser af aktiviteter bl.a. Laser Game til unge mellem (7-15 år).
Denne aktivitet er helt GRATIS for alle, så I kan lære lidt om Pige Klubben og hvad vi kan tilbyde de unge piger af aktiviteter, sport og undervisning.

Vi mødes på følgende adresse : Lindevang St (metro) og gå sammen til vores lokation kl 09:30 den 31-07-2019

Som en del af Pige Klubbens aktiviteter vil vi tilbyde unge muligheden for at mødes, og skabe nye venskaber og muligheden for at lære noget nyt og dermed skabe bedre muligheder for sig selv i deres videre uddannelse, job og ikke mindst sociale liv.

Det eneste du skal gøre for at deltage i dagens aktivitet, er tilmelding hos DAM Forening via denne link http://www.damforening.dk/da/

ALLE ER VELKOMMEN, så husk at tage dine veninder med til en hyggelig dag, kun for piger/kvinder 😊🧕🏻👧🏻👩🏻
Der vil være sandwich og juice til deltagerne 🥙🍹😋
Vi du vide mere om foreningen, så kan du enten skrive til os på hjemmesiden eller ring til os på det her.